De praktijk

Onze praktijk koppelt al 25 jaar ervaring aan een goede relatie met patiënten. Sinds 2008 hebben wij in een penthouse van de Johan Friso IV Flat de beschikking over de modernste omgeving en apparatuur om de behandelingen zo accuraat mogelijk uit te voeren.

In de praktijk werken wij sámen aan uw gezonde mond. Met een team van een balieassistente, tandartsassistentes, preventieassistentes, paro-preventieassistente, mondhygiëniste en tandartsen bent u bij ons aan het juiste adres voor goede zorg voor uw gebit. Wij hebben ons toegelegd op de algemene tandheelkunde, esthetische tandheelkunde, preventie, mondhygiëne, endodontologie, implantologie, behandeling van kinderen, ouderen en patiënten met angst.

Naast vakkundige behandelingen vinden wij werken in een prettige en ontspannen sfeer heel belangrijk. Dat merkt u aan de manier waarop wij met u en met elkaar omgaan. U ziet dat terug in onze wachtkamer. U vindt er tijdschriften, een tv-scherm, WiFi en het spectaculaire uitzicht vanaf de 7e verdieping over de stad Gorinchem.